- Arbata, kava, kakava
- Augalinis supermaistas
- Džiovinti vaisiai, uogos ir daržovės
- Kruopos ir ankštiniai
- Riešutai ir sėklos
- Aliejus, actas ir padažai
- Priedai maistui ruošti
- Prieskoniai
- Maistinės mielės
- Makaronai
- Miltai
- Maisto papildai
- Gėrimai
- Saldumynai
- Užkandžiai
- Konservuotas maistas
- Švieži vaisiai ir daržovės

Ekologiškas ryžių raugas 1 L, AVIZO
12.00€ Original price was: 12.00€.10.80€Current price is: 10.80€.
Fermentuotas avižų produktas, koncentratas, 750ml
10.00€
Aprašymas
Fermentuotas avižų gėrimas – kaip ir visi fermentuoti produktai yra rūgštus, tačiau pasižymi avižų neutralumu, todėl puikiai tinka pagardinti tiek patiekalus, tiek gėrimus, nes nepakeičia jų skonio. Šis koncentruotas gėrimas gali papildyti mitybą gerosiomis bakterijomis, fermentais ir organinėmis rūgštimis.
Vartojant pirmą kartą, rekomenduojame atskiesti valgomą šaukštą (15ml) koncentruoto gėrimo vandeniu iki patinkančio rūgštumo ir išgerti valgio metu ar po valgio. Įprastinė optimali dienos norma 45-50ml. Šis kiekis suvartojamas išdalinant jį taip, kad pakaktų su kiekvienu valgymu. Pastoviai vartojant kiekvienas atranda sau priimtiniausią gėrimo kiekį.
Taip pat galima neskiestu produktu parūgštinti ir praturtinti gyvybe įvairius patiekalus (daržoves, salotas, košes, sriubas, daržovių troškinius, vaisių desertus), įpilti į sultis ar kitus nealkoholinius gėrimus.
Dėmesio. Reikia prisiminti, kad tai nėra paprastas gėrimas, todėl nepadauginkite.
Sudedamosios dalys
Geriamas vanduo, avižiniai dribsniai iki 15%, raugas (avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum,Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis).
Maistinė vertė
100 g produkto
Energinė vertė 109 kJ/ 26 kcal
- riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,2/0,04,
angliavandeni
-iš jų cukrų, g – 4,5/ 0,05,
Baltymų, g – 0,82,
Druska, g – 0,6.
Laikymo sąlygos
Laikyti nuo 0˚ iki +10˚C laipsnių temperatūroje šaldytuve užsukus.
Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas nurodytas produkto ženklinime.