Avižų gėrimas „Gyva“ – yra neutralus ir šiek tiek rūgštus dėl fermentacijos, todėl puikiai tinka pagardinti tiek patiekalus, tiek gėrimus, nes nepakeičia jų skonio. Tai tikras probiotikų šaltinis, gausus gerųjų bakterijų, praturtinantis mitybos racioną visomis reikalingomis maisto medžiagomis.
Klasikinis fermentuotas avižų gėrimo koncentratas
Fermentuotas avižų gėrimo koncentratas „Gyva“ – yra neutralus ir šiek tiek rūgštus dėl fermentacijos, todėl puikiai tinka pagardinti tiek patiekalus, tiek gėrimus, nes nepakeičia jų skonio. Tai tikras probiotikų šaltinis, gausus gerųjų bakterijų, kurios, manoma, praturtina mitybos racioną visomis reikalingomis maisto medžiagomis.
Fermentuotas avižų gėrimo koncentratas yra universalus ir išlieka populiariausias, renkantis gyvųjų bakterijų papildus. Išmėginkite ir jūs!
Kaip vartoti?
Vartoti nuo vieno arbatinio šaukštelio iki vieno valgomojo šaukšto koncentrato kas kartą valgant. Nurodytą koncentrato kiekį pilti (įmaišyti) į vieną maisto porciją arba pasirinktą gėrimą.
Padarytas pagal Žaliuomenės spec. užsakymą, iš Žaliuomenės ekologiškų avižinių dribsnių.