Džiovintos spanguolės, mirkytos obuolių sultyse, yra maistingas ir naudingas sveikatai užkandis. Šis derinys sumažina pridėtinio cukraus poreikį, nes natūralus obuolių sulčių saldumas papildo spanguolių rūgštumą. Abiejuose ingredientuose gausu antioksidantų, pavyzdžiui, vitaminų C ir E, kurie padeda mažinti uždegimus ir stiprina imuninę sistemą. Be to, jos padeda reguliuoti cholesterolio kiekį širdyje, o jų sudėtyje esančios skaidulos palaiko virškinimo sistemos sveikatą. Tačiau vis tiek svarbu jas vartoti saikingai.
Jos puikiai tiks gardinti košes, desertus ir daugelį kitų patiekalų.
Sveikatai palankius receptus su džiovintomis spanguolėmis rasite čia – https://jessicalevinson.com/healthy-cranberry-recipes/.
Skaidulinių medžiagų šaltinis. Daug kalio, kuris padeda palaikyti normalią raumenų veiklą. Be GMO. Be dažiklių ir konservantų. Tinka veganams
PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija.
Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.