Ekologiškos morkų sultys BIOTTA, 500 ml
Morkų sultys yra skanios, sveikos ir puikus vitamino A šaltinis… gerti morkų sultis – puikus būdas suteikti visam organizmui jėgų.
Daug vitamino A:
Kuris skatina sveiką akių funkciją,
Atlieka svarbų vaidmenį imuninės sistemos veikloje, Padeda organizmui sveikti po įtemptų treniruočių ir Padeda augti raumenims,
Skatina sveiką odą.
Geras kalio šaltinis:
Mityba, kurioje yra maisto produktų, kurie yra geras kalio šaltinis ir turi mažai natrio, gali sumažinti aukšto kraujospūdžio ir insulto riziką.
Kalis būtinas normaliam ląstelių funkcionavimui.
Fermentacijos procesas leidžia maistui ilgiau išlikti tinkamu vartoti saugiai. Lactobacillus bakterijos yra ant visų augalų paviršiaus ir turi gebėjimą paversti cukrus į pieno rūgštį. Šios bakterijos greitai ir lengvai paverčia laktozę ar kitus cukrus į pieno rūgštį, kuri yra natūralus konservantas, slopinantis kenksmingų bakterijų augimą.
Be konservavimo privalumų, laktofermentacija taip pat padidina arba išlaiko fermentuoto maisto vitaminų ir fermentų lygį, taip pat pagerina jo virškinamumą.
Biotta švelnus pasteurizavimo metodas sultis sušildo greitai esant žemesnei temperatūrai, o paskui jas nedelsiant atvėsina, leidžiant išsaugoti daugiau maistinių medžiagų, tuo pačiu naikinant kenksmingus patogenus, pavyzdžiui, E. coli. Kuo ilgesnis pasteurizavimo procesas ir aukštesnė temperatūra, tuo didesnė žala sultims ir jose esantiems vitaminams. Biotta sultys pasteurizuojamos esant vidutinei temperatūrai 92° C, tuo tarpu daugelis kitų sulčių sterilizuojamos esant daugiau nei 121° C.
Nepasteurizuotos sultys turi trumpesnį galiojimo laiką ir yra labiau linkusios užsikrėsti kenksmingais mikroorganizmais.
Patiekimas:
Gerai suplakite.
Atidarius laikyti šaldytuve.
Kad būtų geriausios kokybės ir šviežumo, sunaudokite per 7 dienas nuo atidarymo.