Ekologiškos moliūgų sėklos – itin maistingos ir turi daug naudos sveikatai. Jos yra puikus cinko, magnio, geležies, antioksidantų ir sveikų riebalų šaltinis, padedantis stiprinti imuninę sistemą, palaikyti širdies sveikatą, gerinti miego kokybę bei skatinti odos, plaukų ir nagų stiprumą. Be to, moliūgų sėklos pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis ir teigiamai veikia virškinimo sistemą.
Šias sėklas galima naudoti kaip užkandį, dėti į salotas, sriubas, kepinius ar sumalti į padažus bei glotnučius, praturtinant patiekalus maistinėmis medžiagomis ir išskirtiniu skoniu.
PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija.
Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.