- Arbata, kava, kakava
- Augalinis supermaistas
- Džiovinti vaisiai, uogos ir daržovės
- Kruopos ir ankštiniai
- Riešutai ir sėklos
- Aliejus, actas ir padažai
- Priedai maistui ruošti
- Prieskoniai
- Maistinės mielės
- Makaronai
- Miltai
- Maisto papildai
- Gėrimai
- Saldumynai
- Užkandžiai
- Konservuotas maistas
- Švieži vaisiai ir daržovės
Back to products
Ekologiškos daržovių ir vaisių sultys, BREUSS, BIOTTA, 500 ml
4.60€ Original price was: 4.60€.4.14€Current price is: 4.14€.
Ekologiškos kalnų spanguolių sultys BIOTTA, 500 ml
6.40€
Aprašymas
Ekologiškos kalnų spanguolių (bruknių) sultys BIOTTA, 500 ml
Laukinės kalnų spanguolės (bruknės) ir jų auginamos giminaitės susijungia šiose sultyse. Į butelį patenka tik geriausios ekologiškos uogos, o laukinės kalnų spanguolės atsargiai renkamos rankomis. Spanguolių sultys sumaišytos su beržo lapų arbata, gaunamas visapusiškai skanios sultys, kurios ne tik skaniai skamba, bet ir yra naudingos sveikatai. Spanguolės yra vertinamos dėl daugelio teigiamų savybių.
Fermentacijos procesas leidžia maistui ilgiau išlikti tinkamu vartoti saugiai. Lactobacillus bakterijos yra ant visų augalų paviršiaus ir turi gebėjimą paversti cukrus į pieno rūgštį. Šios bakterijos greitai ir lengvai paverčia laktozę ar kitus cukrus į pieno rūgštį, kuri yra natūralus konservantas, slopinantis kenksmingų bakterijų augimą.
Be konservavimo privalumų, laktofermentacija taip pat padidina arba išlaiko fermentuoto maisto vitaminų ir fermentų lygį, taip pat pagerina jo virškinamumą.
Biotta švelnus pasteurizavimo metodas sultis sušildo greitai esant žemesnei temperatūrai, o paskui jas nedelsiant atvėsina, leidžiant išsaugoti daugiau maistinių medžiagų, tuo pačiu naikinant kenksmingus patogenus, pavyzdžiui, E. coli. Kuo ilgesnis pasteurizavimo procesas ir aukštesnė temperatūra, tuo didesnė žala sultims ir jose esantiems vitaminams. Biotta sultys pasteurizuojamos esant vidutinei temperatūrai 92° C, tuo tarpu daugelis kitų sulčių sterilizuojamos esant daugiau nei 121° C.
Nepasteurizuotos sultys turi trumpesnį galiojimo laiką ir yra labiau linkusios užsikrėsti kenksmingais mikroorganizmais.
Patiekimas:
Gerai suplakite.
Atidarius laikyti šaldytuve.
Kad būtų geriausios kokybės ir šviežumo, sunaudokite per 7 dienas nuo atidarymo.
Sudedamosios dalys
Beržo lapų užpilas, laukinių kalnų spanguolių (bruknių) sultys, spanguolių sultys, agavų sirupas.
Iš ekologinio ūkio 31% vaisių sultys iš ekologiškų uogų
Maistinė vertė
Energija kcal 230 kJ (54 kcal)
Riebalai 0 g
-Iš kurių sočiųjų 0 g
Angliavandeniai 13 g
- Iš kurių cukrų: 12 g
Baltymai 0 g
Druska 0.01 g
Laikymo sąlygos
Atidarius laikyti šaldytuve.
Atidarius suvartoti per 7 dienas.