Ekologiškos daržovių ir vaisių sultys, BREUSS, BIOTTA, 500 ml
Daržovių sultys pagal Rudolfo Breusso receptą
Grynos daržovių sultys, fermentuotos pieno rūgštyje;
Sudėtyje yra kalio, kuris padeda užtikrinti gerą raumenų funkciją ir normalų kraujospūdį.
Fermentacijos procesas leidžia maistui ilgiau išlikti tinkamu vartoti saugiai. Lactobacillus bakterijos yra ant visų augalų paviršiaus ir turi gebėjimą paversti cukrus į pieno rūgštį. Šios bakterijos greitai ir lengvai paverčia laktozę ar kitus cukrus į pieno rūgštį, kuri yra natūralus konservantas, slopinantis kenksmingų bakterijų augimą.
Be konservavimo privalumų, laktofermentacija taip pat padidina arba išlaiko fermentuoto maisto vitaminų ir fermentų lygį, taip pat pagerina jo virškinamumą.
Biotta švelnus pasteurizavimo metodas sultis sušildo greitai esant žemesnei temperatūrai, o paskui jas nedelsiant atvėsina, leidžiant išsaugoti daugiau maistinių medžiagų, tuo pačiu naikinant kenksmingus patogenus, pavyzdžiui, E. coli. Kuo ilgesnis pasteurizavimo procesas ir aukštesnė temperatūra, tuo didesnė žala sultims ir jose esantiems vitaminams. Biotta sultys pasteurizuojamos esant vidutinei temperatūrai 92° C, tuo tarpu daugelis kitų sulčių sterilizuojamos esant daugiau nei 121° C.
Nepasteurizuotos sultys turi trumpesnį galiojimo laiką ir yra labiau linkusios užsikrėsti kenksmingais mikroorganizmais.
Patiekimas:
Gerai suplakite.
Atidarius laikyti šaldytuve.
Kad būtų geriausios kokybės ir šviežumo, sunaudokite per 7 dienas nuo atidarymo.