Ekologiški žirnių makaronai FUSILLI su jūros dumbliais Wakame

Nuo 2.00

100 g
20.00/kg
2.00
200 g
18.50/kg
3.70
300 g
18.00/kg
5.40
400 g
17.75/kg
7.10
500 g
17.00/kg
8.50
1 kg
17.00/kg
17.00
Kilmės šalis: ES

Geriausias iki: 2028 01 31

Produkto kodas: 122010 Kategorija: Žyma: ,
Aprašymas

Ekologiški žirnių makaronai Fusilli su jūros dumbliais Wakame
Sraigtinės formos makaronai, pagaminti iš maltų žirnių masės ir dehidratuotų wakame dumblių miltelių, džiovintų žemoje temperatūroje.
Skaidulų šaltinis
Didelis baltymų kiekis
Didelis jodo kiekis
Geležies, magnio ir cinko šaltinis.

Vartojimas
Reikia išankstinio paruošimo: virti verdančiame vandenyje su žiupsneliu druskos 6-7 minutes. Nukošti ir atvėsinti šaltu vandeniu.
Nustebinkite savo svečius ir mažuosius namuose smagiu bei sveiku jūros skoniu!

Skirta
Plačiajai visuomenei.

Svarbu: Jūros dumbliai yra natūraliai daug jodo turinčios daržovės. Pernelyg didelis jodo suvartojimas gali sukelti skydliaukės sutrikimų.
Vartojimo rekomendacija: Pagal Europos Sąjungos sveikatos institucijų Reglamentą 1169/2011, rekomenduojama dienos jodo norma yra 150 µg, o 37 g šio produkto atitinka šį kiekį.

Sudedamosios dalys

Žirnių miltai* (98%) ir wakame jūros dumbliai (Undaria pinnatifida) – dehidratuoti* (2%).
Iš ekologinės gamybos.

Maistinė vertė

Energinė vertė: 1396 kJ / 330 kcal
Riebalai: 1,8 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,5 g
Angliavandeniai: 51 g
- iš kurių cukrų: 2,5 g
Skaidulinės medžiagos: 6,7 g
Baltymai: 24 g
Druska: 0,34 g

Mineralai (% RMV)*
Jodas: 408 µg (272 % RMV)
Magnis: 144 mg (38 % RMV)
Geležis: 5,9 mg (42 % RMV)
Cinkas: 4,1 mg (41 % RMV)

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir tiesioginio kontakto su žeme. Atidarius laikyti hermetiškai uždarytą sausoje vietoje ir suvartoti iki nurodytos geriausio vartojimo datos.