Ekologiški žirnių makaronai Fusilli su jūros dumbliais Wakame
Sraigtinės formos makaronai, pagaminti iš maltų žirnių masės ir dehidratuotų wakame dumblių miltelių, džiovintų žemoje temperatūroje.
Skaidulų šaltinis
Didelis baltymų kiekis
Didelis jodo kiekis
Geležies, magnio ir cinko šaltinis.
Vartojimas
Reikia išankstinio paruošimo: virti verdančiame vandenyje su žiupsneliu druskos 6-7 minutes. Nukošti ir atvėsinti šaltu vandeniu.
Nustebinkite savo svečius ir mažuosius namuose smagiu bei sveiku jūros skoniu!
Skirta
Plačiajai visuomenei.
Svarbu: Jūros dumbliai yra natūraliai daug jodo turinčios daržovės. Pernelyg didelis jodo suvartojimas gali sukelti skydliaukės sutrikimų.
Vartojimo rekomendacija: Pagal Europos Sąjungos sveikatos institucijų Reglamentą 1169/2011, rekomenduojama dienos jodo norma yra 150 µg, o 37 g šio produkto atitinka šį kiekį.