- Arbata, kava, kakava
- Augalinis supermaistas
- Džiovinti vaisiai, uogos ir daržovės
- Kruopos ir ankštiniai
- Riešutai ir sėklos
- Aliejus, actas ir padažai
- Priedai maistui ruošti
- Prieskoniai
- Maistinės mielės
- Makaronai
- Miltai
- Maisto papildai
- Gėrimai
- Saldumynai
- Užkandžiai
- Konservuotas maistas
- Švieži vaisiai ir daržovės
Ekologiški tirpieji avižiniai sausainiai FLEUR ALPINE, nuo 9 mėnesių, 120 g
3.35€
Aprašymas
Avižiniai pilno grūdo ekologiški sausainiai FLEUR ALPINE, nuo 9 mėnesių, su glitimu.
• Pagaminti iš pilno grūdo miltų;
• Be palmių aliejaus;
• Sausainių kepimui naudojami saulėgrąžų ir kakavos aliejus;
• Ekologiškas produktas;
Švelnaus javų skonio ir aromato, saikingai saldūs sausainiai. Traškūs, vidutinio tvirtumo konsistencijos.
Sausainių dydis ir forma sukurti mažoms rankytėms – vaikai greitai išmoks patys juos laikyti ir valgyti.
Tirpiuosius sausainius galima naudoti kaip paruoštą produktą arba kaip košės pagrindą.
Vartoti tik prižiūrint suaugusiems.
Alergenai: sudėtyje yra kiaušinių, glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų. Gali būti sojos ir riešutų pėdsakų. Prieš pradėdami vartoti sausainius, pasikonsultuokite su gydytoju.
Košės paruošimui reikės:
1. Virintą pieną, vandenį ar sultis pakaitinkite iki 70–85 °C;
2. Ištirpinkite 2 sausainius 100 ml skysčio;
3. Kruopščiai išmaišykite.
Sudedamosios dalys
Sudedamosios dalys: pilno grūdo AVIŽŲ miltai* (35 %), nerafinuotas cukranendrių cukrus*, pilno grūdo kviečių miltai*, augaliniai aliejai (saulėgrąžų, kakavos)*, KIAUŠINIAI*, ryžių miltai*, nugriebto pieno milteliai*, mineralai (kalcio karbonatas, magnio karbonatas), tešlos kildymo medžiagos (natrio hidrokarbonatas), natūrali Burbono vanilės kvapioji medžiaga*, antioksidantas (tokoferolio prisotintas ekstraktas), vitaminas B1.
Maistinė vertė
Energinė vertė 1743 kJ/ 403 kcal
Riebalai – 11,8 g
- iš jų sočiųjų riebalų – 2,4 g
Angliavandeniai – 65,1 g
- iš jų cukrų – 26 g
Skaidulinės medžiagos – 5,8 g
Baltymai – 9 g
Druska – 0,01 g
Vitaminas B1 – 0,5 mg
Kalcis - 332 mg
Magnis - 61 mg
Druskos kiekį nulemia tik natūraliai produkte esantis natris.
Laikymo sąlygos
Laikymo sąlygos: laikykite sausoje, vėsioje vietoje, žemesnėje nei +25 °C temperatūroje, santykinė drėgmė turėtų būti žemesnė nei 75 %.
Atidarytą sausainių porciją, skirtą vaikų mitybai, rekomenduojame suvartoti per 24 valandas.
Netinkamas sausainių paruošimas, laikymas ir vartojimas gali pakenkti kūdikio sveikatai.