Ekologiški raudonųjų lęšių makaronai FUSILLI su jūros salotomis

Nuo 2.00

100 g
20.00/kg
2.00
200 g
18.50/kg
3.70
300 g
18.00/kg
5.40
400 g
17.75/kg
7.10
500 g
17.00/kg
8.50
1 kg
17.00/kg
17.00
Kilmės šalis: Ne ES

Geriausias iki: 2028 01 31

Produkto kodas: 122009 Kategorija: Žyma: ,
Aprašymas

Ekologiški raudonųjų lęšių makaronai FUSILLI su jūros salotomis
Sraigtinės formos makaronai, pagaminti iš maltų raudonųjų lęšių masės, dehidratuotų jūros salotų miltelių ir vandens, džiovinti žemoje temperatūroje.
Skaidulų šaltinis
Didelis baltymų kiekis
Didelis jodo kiekis
Geležies, magnio ir cinko šaltinis.

Vartojimas
Reikia išankstinio paruošimo: virti verdančiame vandenyje su žiupsneliu druskos 4–5 minutes. Nukošti ir atvėsinti šaltu vandeniu.
Nustebinkite savo svečius ir mažuosius namuose smagiu bei sveiku jūros skoniu!

Skirta plačiajai visuomenei.
Vartojimo rekomendacija: Pagal Europos Sąjungos sveikatos institucijų Reglamentą 1169/2011, rekomenduojama dienos jodo norma yra 150 µg, o 71 g šio produkto atitinka šį kiekį.
Svarbu: Jūros dumbliai yra natūraliai daug jodo turinčios daržovės. Pernelyg didelis jodo suvartojimas gali sukelti skydliaukės sutrikimų.

Sudedamosios dalys

Raudonųjų lęšių miltai* (98%) ir jūros salotų dumbliai (Ulva spp.) – dehidratuoti* (2%).
Iš ekologinės gamybos.

Maistinė vertė

Energinė vertė: 1451 kJ / 343 kcal
Riebalai: 1,9 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,8 g
Angliavandeniai: 53 g
- iš kurių cukrų: 1,4 g
Skaidulinės medžiagos: 5,6 g
Baltymai: 25 g
Druska: 0,11 g

Mineralai (% RMV)*
Jodas: 211 µg (141 % RMV)
Magnis: 240 mg (64 % RMV)
Geležis: 18 mg (129 % RMV)
Cinkas: 3,8 mg (38 % RMV)

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir tiesioginio kontakto su žeme. Atidarius laikyti hermetiškai uždarytą sausoje vietoje ir suvartoti iki nurodytos geriausio vartojimo datos.