Ekologiški džiovinti  jūros dumbliai spageti

Nuo 2.30

25 g
92.00/kg
2.30
50 g
86.00/kg
4.30
100 g
83.00/kg
8.30
200 g
81.50/kg
16.30
300 g
81.00/kg
24.30
400 g
80.75/kg
32.30
500 g
80.00/kg
40.00
1 kg
80.00/kg
80.00
Kilmės šalis: ES

Geriausias iki: 2026 07 31

Aprašymas

Ekologiški džiovinti  jūros dumbliai spageti (Himanthalia elongata)
Ekologiškai užauginti, dehidratuoti jūros dumbliai spageti. Dumbliai rankomis renkami natūralioje aplinkoje Galisijos pakrantėje (Biskajos įlankoje ir Portugalijos vandenyse). Dumbliai dehidruoti žemoje temperatūroje.
Pamirkykite, išvirkite ir mėgaukitės. Švieži dumbliai yra rudos spalvos, pailgos, siauros formos, išvirus įgauna žalią atspalvį. Labai mėsingos tekstūros ir turi jodo skonio.
Mažai riebalų.
Be cukraus.
Daug skaidulų.

Naudojimo būdas: prieš vartojimą produktą reikia paruošti: arba virti 10 minučių, arba mirkyti vandenyje 20 minučių, pakeisti vandenį ir mirkyti dar 20 minučių (jo džiovintas svoris padidėja penkis kartus).
Patiekimo rekomendacijos: rehidratuoti ir virti salotoms, kaip garnyras prie įvairių patiekalų. Naudojamas kaip ingredientas makaronams, ryžiams, troškiniams, sriuboms, užkandžiams.
Skirta: plačiajai visuomenei, išskyrus kūdikius ir mažus vaikus. Tinka veganams ir vegetarams.

Maždaug 2 g dehidratuotų jūros dumblių spageti ir 9 g hidratuotų
jūros dumblių yra 150 µg jodo (NRV pagal Reglamentą (ES) Nr. 1169/2011).

Sudedamosios dalys

Ekologiški džiovinti  jūros dumbliai spageti (Himanthalia elongata)

Maistinė vertė

Dehidratuotas produktas
Energija - 702 kJ / 170 kcal
Riebalai - 1 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,4 g
Angliavandeniai - 15 g
- iš kurių cukrų - 0 g
Skaidulos - 36 g
Baltymai - 7,5 g
Druska - 7,9 g
Mineralai: Jodas - 7735 µg (5157%NRV 3)

Hidruotas produktas
Energija - 211 kJ/ 51 kcal
Riebalai < 0,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0,1 g
Angliavandeniai - 3,2 g
- iš kurių cukrų - 0 g
Skaidulos - 14 g
Baltymai - 2,2 g
Druska - 1,1 g
Mineralai: Jodas - 1691 µg (1128% NRV 3 )

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje sausoje vietoje, laikyti sandariame inde.