Ekologiški avinžirnių makaronai FUSILLI su jūros dumbliais Nori

Nuo 2.00

100 g
20.00/kg
2.00
200 g
18.50/kg
3.70
300 g
18.00/kg
5.40
400 g
17.75/kg
7.10
500 g
17.00/kg
8.50
1 kg
17.00/kg
17.00
Kilmės šalis: Ne ES

Geriausias iki: 2028 01 31

Produkto kodas: 122008 Kategorija: Žyma: ,
Aprašymas

Ekologiški avinžirnių makaronai FUSILLI su jūros dumbliais Nori
Ekologiški, be glitimo makaronai, pagaminti iš avinžirnių miltų ir nori jūros dumblių.
Mišinys iš maltų avinžirnių ir džiovintų nori jūros dumblių miltelių, dehidratuota žemoje temperatūroje.
Skaidulų šaltinis
Didelis baltymų kiekis
Didelis jodo kiekis
Geležies, magnio ir cinko šaltinis.

Vartojimas
Reikia išankstinio paruošimo: virti verdančiame vandenyje su žiupsneliu druskos 4–5 minutes. Nukošti ir atvėsinti šaltu vandeniu.
Nustebinkite savo svečius ir mažuosius namuose smagiu bei sveiku jūros skoniu!
Skirta: Plačiajai visuomenei.

Svarbu: Jūros dumbliai yra natūraliai daug jodo turinčios daržovės. Pernelyg didelis jodo suvartojimas gali sukelti skydliaukės sutrikimų.
Vartojimo rekomendacija: Pagal Europos Sąjungos sveikatos institucijų Reglamentą 1169/2011, rekomenduojama dienos jodo norma yra 150 µg, o 153 g šio produkto atitinka šį kiekį.

Sudedamosios dalys

Avinžirnių miltai* (98%) ir nori jūros dumbliai (Porphyra spp. / Pyropia spp.) – dehidratuoti* (2%).
*Iš ekologinės gamybos.

Maistinė vertė

Energinė vertė: 1488 kJ / 353 kcal
Riebalai: 5,3 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 1,0 g
Angliavandeniai: 48 g
- iš kurių cukrų: 2,8 g
Skaidulinės medžiagos: 10 g
Baltymai: 23 g
Druska: 0,30 g

Mineralai (% RMV)*
Jodas: 98,0 µg (65 % RMV)
Magnis: 139 mg (37 % RMV)
Geležis: 7,4 mg (53 % RMV)
Cinkas: 4,0 mg (40 % RMV)

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir tiesioginio kontakto su žeme. Atidarius laikyti hermetiškai uždarytą sausoje vietoje ir suvartoti iki nurodytos geriausio vartojimo datos.