Ekologiški anakardžių riešutai
Anakardžių riešutai yra labai maistingi ir universalūs. Juose gausu sveikųjų riebalų, kurie galimai naudingi širdies sveikatai, nes padeda mažinti blogojo cholesterolio kiekį. Anakardžių riešutai taip pat yra geras baltymų šaltinis, todėl jie yra puikus užkandis energijai didinti ir raumenų augimui palaikyti.
Virtuvėje anakardžių riešutai naudojami įvairiais būdais – kaip skanus užkandis, galima skrudinti, maišomi į kreminius padažus, dedami į salotas, mišraines ir desertus, kad įgautų papildomo skonio ir tekstūros.
Rekomenduojama dienos norma ne daugiau nei saujelė riešutų.
PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija. Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.