Ekologiškas švelnus sojų padažas TAMARI, be glitimo, 250 ml, TERRASANA

7.00

Kilmės šalis: ES/ ne ES
Produkto kodas: 160056 Kategorija: , Žyma: , ,
Aprašymas

Ekologiškas švelnus sojų padažas TAMARI, be glitimo, 250 ml, TERRASANA
Šis sojų padažas gaminamas iš sojų pupelių, koji , shochu ir jūros druskos. Jo pagrindinis tikslas – subalansuoti padažo skonį taip, kad atsiskleistų visi penki skonių elementai. Tai įvyksta per 9 mėnesius trunkančią fermentaciją.

Tai puikus ir prieinamas be glitimo padažas, kuris pakylėja tiek rytietiškus, tiek europietiškus patiekalus į naują lygį. Naudokite jį marinatuose, užpiluose, (miso) sriubose ir padažuose.

Sudedamosios dalys

Vanduo, SOJŲ pupelės* (Kinija), jūros druska, sūdytas shochu* (vanduo, ryžiai*, druska, koji fermentas), koji fermentas (Japonija) - *iš ekologinio ūkininkavimo
° – Rainforest Alliance sertifikuota

Maistinė vertė

Energetinė ir maistinė vertė (100g)
Energinė vertė: 315 kJ / 74 kcal
Riebalai: 0,2 g
- iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g
Angliavandeniai: 8,3 g
- iš jų cukrų: 3,4 g
Skaidulinės medžiagos: 0 g
Baltymai: 9,8 g
Druska: 14,5 g
Natris: 5800 mg

Laikymo sąlygos

Atidarius laikyti šaldytuve iki galiojimo termino pabaigos.