Aliejus pagamintas iš kruopščiai atrinktų, aukščiausios kokybės žaliavų, gautų iš sertifikuotų ekologinių ūkių. Aliejus išgaunamas iš prinokusių avokadų minkštimo šalto spaudimo būdu, dėl kurio jame išliko visos vertingos vaisiaus savybės. Avokadų aliejus yra polinesočiųjų riebalų rūgščių (EFA) šaltinis. Šis aliejus pasižymi subtiliu skoniu, aromatu ir gražia žalsva spalva.
Šaltai spaustas avokadų aliejus plačiai naudojamas tiek kulinarijoje, tiek odos priežiūroje.
Maisto gamyboje jis vertinamas dėl aukštos degimo temperatūros (apie 271°C), todėl tinka kepimui, skrudinimui ir kepimui orkaitėje, be to, jis turi švelnų, sviestinį skonį. Galima gardinti salotas, padažus, dėti į jau išvirtas, kiek atvėsusias sriubas, košes, mirkyti šviežiai iškeptą duoną arba tiesiog išgerti arbatinį šaukštelį prieš maistą. Naudoti šaltą kaip priedą prie salotų, padažų, užtepėlių ir pastų.
Odos priežiūroje šaltai spaustas avokadų aliejus vertinamas dėl savo drėkinamųjų ir priešuždegiminių savybių, padedančių maitinti sausą ar jautrią odą bei skatinti gijimą.
Tai daro jį populiariu natūralios grožio priežiūros produktų pasirinkimu.
PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija.
Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.
Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.