Sertifikuotas ekologiškas saldžiųjų apelsinų aliejus yra pakilus ir subtiliai saldus, su šviežiai pjaustytų apelsinų aromatu. Saldžiųjų apelsinų aliejus plačiai naudojamas holistiniam kūno palaikymui fiziniu, psichiniu ir emociniu lygmenimis. Jo gaivus saldus aromatas ir lengvas derinimas su kitais ingredientais daro jį naudingą beveik bet kokiomis aplinkybėmis ir vertingą daugelio naminių gaminių sudedamąja dalimi. Šis kvapas yra gaivus ir džiuginantis, skatinantis ramybės ir laimės atmosferą. Aromaterapijoje saldžiųjų apelsinų aliejus gali padėti atsipalaiduoti ir pagerinti nuotaiką. Taip pat jis naudojamas odos priežiūrai – siekiant subalansuoti riebią odą ir pagerinti odos spalvą.
Išgavimo būdas: šalto spaudimo eterinis aliejusNaudojamos dalys: vaisiaus žievelė
Aromato profilis: gaivus, citrusinis, saldus. Jo aromatas primena apelsinų žieveles, o kvapas yra tarp pomelo ir mandarino aromatų mišinio.
Natos: viršutinė nata
Derinamas su eteriniais aliejais: ramunėlių, citrusiniais aliejais, gvazdikėlių, kiparisų, pelargonijų, jazminų, kadagių, levandų, pačiuliais, rožių, sandalmedžių, kanangų (ylang-ylang).
Naudojimas
Praskieskite ir tepkite ant pėdų, rankų ar kaklo prieš miegą – tai suteiks raminantį ir atpalaiduojantį masažą.
Įraukite kelis lašus į savo vakarinį drėkiklį – tai suteiks pakylėjantį aromatą ir padės sumažinti odos netobulumus.
Įlašinkite kelis lašus į šampūną, jei turite riebią galvos odą.
Difuzorius – atsipalaidavimui, kai patiriate didelį stresą ar įtampą.
DĖMESIO
Visada praskieskite. Galimas odos dirginimas. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Jei esate nėščia, maitinate krūtimi ar gydotės pas gydytoją, pasitarkite su gydytoju. Venkite kontakto su akimis, vidinėmis ausimis, gleivinėmis ir jautriomis vietomis. Nenaudokite prieš tiesioginį saulės poveikį, nes tai gali sukelti fotosensibilizaciją.
PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija.
Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.