Ekologiškas jūros dumblių čimičiuri (chimichurri) padažas, 170g

8.00

Kilmės šalis: ES/ Ne ES
Produkto kodas: 190035 Kategorija: , , , Žyma:
Aprašymas

Veganiška tradicinio Argentinos padažo interpretacija su unikaliu Galisijos jūros dumblių skoniu ir savybėmis. Ekologiškai užauginti jūros dumbliai (Himanthalia elongata, Undaria pinnatifida ir Ulva spp.).
Supakuota į stiklainius, kurie yra sterilizuoti terminiu apdorojimu.

Vartojimas
Paruoštas naudoti. Vartoti be išankstinio paruošimo. Tai padažas, tinkantis salotoms, ant grotelių keptoms ir garuose virtoms daržovėms bei bulvėms.

Skirta
Plačiajai visuomenei, išskyrus kūdikius ir mažus vaikus. Tinka veganams ir vegetarams.

Sudedamosios dalys

Jūros dumbliai* (35%) (wakame – Undaria pinnatifida, jūros spagečiai – Himanthalia elongata, jūros salotos – Ulva spp.), vanduo, svogūnai*, pirmo spaudimo alyvuogių aliejus*, saulėgrąžų aliejus*, obuolių actas*, vyno actas*, česnakai*, druska, raudonėlis*, petražolės* ir prieskoniai*.
*Ingredientai iš ekologiškos gamybos.

Maistinė vertė

Energija: 821 kJ/ 199 kcal
Riebalai: 20 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 2,7 g
Angliavandeniai: 2,7 g
- iš kurių cukrų: <0,5 g
Skaidulos: 2,3 g
Baltymai: 1,1 g
Druska: 1,4 g
Jodas 952 µg (634 % NRV*)
Maistinių medžiagų etaloninė vertė (NRV)
Apytiksliai 16 g šio produkto turi 150 µg jodo (NRV pagal ES reglamentą 1169/2011).

Laikymo sąlygos

Laikyti kambario temperatūroje, vėsioje ir sausoje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve. Rekomenduojama suvartoti per 5 dienas.