- Arbata, kava, kakava
- Augalinis supermaistas
- Džiovinti vaisiai, uogos ir daržovės
- Kruopos ir ankštiniai
- Riešutai ir sėklos
- Aliejus, actas ir padažai
- Priedai maistui ruošti
- Prieskoniai
- Maistinės mielės
- Makaronai
- Miltai
- Maisto papildai
- Gėrimai
- Saldumynai
- Užkandžiai
- Konservuotas maistas
- Švieži vaisiai ir daržovės
Aprašymas
Ekologiški agavų inulino milteliai / ekologiška oligofruktozė
Agavos inulinas, prebiotinė skaidulinė medžiaga, ypač galimai naudinga virškinimui. Kaip prebiotikas, jis gali gerinti virškinimą ir bendrą žarnyno sveikatą.
Agavos inulinas gali būti naudojamas įvairiai; jis gali būti dedamas į kokteilius, jogurtą, kepinius ir gėrimus, siekiant padidinti skaidulų kiekį.
Rekomenduojama dozė prasideda nuo 2-4 gramų per dieną, palaipsniui didinant iki 10-15 gramų per dieną, priklausomai nuo tolerancijos.
Siekiant išvengti virškinimo diskomforto, geriausia pradėti nuo mažesnės dozės ir palaipsniui ją didinti. Nors agavos inulinas paprastai yra saugus, žmonės, turintys alergiją agavai ar susijusiems augalams, arba asmenys, turintys tam tikrų sveikatos problemų, turėtų būti atidūs.
Šaltiniai:
https://www.webmd.com
PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija.
Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.
Sudedamosios dalys
Ekologiški agavų fruktanai 100%
Maistinė vertė
Energinė vertė: 870 kJ/ 208 kcal
Riebalai - <0.01 g
- sočiosios riebalų rūgštys - <0.01 g
Angliavandeniai - 8 g
- iš jų cukrų - 8 g
Skaidulos - 88 g
Baltymai - <0.01 g
Druska - 0.02 g
Laikymo sąlygos
Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje, temperatūroje 15-25°C. Laikyti uždarytą sandariai.