„Andų supermaistu“ praminta Maka yra populiari tarp Peru Andų vietinių gyventojų. Pavasarį auginama maka yra maža šakninė daržovė iš Maca augalo, auginama daugiau nei 3500 metrų aukštyje. Tradiciškai įtraukta į vietinių gyventojų mitybą, maka šaknis tapo šiuolaikiniu „supermaistu“. Maka turi sodrų salyklo skonį, kuris puikiai dera su kakava, kitu „supermaistu“. Šios šaknies milteliuose gausu vitaminų, mineralų, skaidulų.
Želatinizacija reiškia temperatūros taikymą, kad būtų suardytos krakmolo grandinės – dėl šio proceso unikalios makos hormonų pusiausvyros fitocheminės medžiagos tampa labiau biologiškai prieinamos (lengviau virškinamos organizmo). Želatinizuotos maca šaknys atvėsinamos ir sumalamos. Želatinizuoti Maca Root milteliai vis dar yra 100% gryna maca, tačiau jie yra labiau koncentruoti nei neapdoroti maka šaknų milteliai, nes dalis drėgmės pašalinama želatinizacijos proceso metu.
Vartojimas: iki 6 kapsulių per dieną
Čia pateikiama informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija.
Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.