Ekologiškas kokosų kremas 17% be guaro gumos AMAIZIN, 500 ml
Kokosų kremas yra išgaunamas iš kokoso vaisiaus viduje esančios baltos masės. Jis pasižymi tiršta konsistensija bei kremine tekstūra. Jis dažnai painiojamas su kokosų vandeniu, kuris randamas nesunokusiuose kokosuose. Kokosų kremas nėra sutinkamas natūraliai. Jis gaunamas baltą kokosų masę sumaišius su vandeniu. Tai dažniausiai daroma santykiu 1:1. Lyginant kokosų vandenį su kokosų kremu, pastarasis yra gerokai kaloringesnis ir maistingesnis.
Dėl puikaus skonio ir kaloringumo, kokosų kremas naudojamas verdant sriubas, gaminant padažus ir desertus. Ypač populiarus azijietiškų patiekalų gaminime.
Įdėję keletą arbatinių šaukštelių į ekologišką pupelių kavą mėgausitės ne tik skaniu, bet ir maistingu gėrimu.
Įdėję šaukštą kokosų kremo į plakamą pieno kokteilį, gausite sotų ir aromatingą gėrimą.
Užpylę porą šaukštų ant šviežių ar šaldytų uogų, pasigaminsite išskirtinį desertą.
Pagardinę bet kokią košę šaukštu kokosų kremo, mėgausitės sveikais pusryčiais, kuriuos mėgsta ir vaikai.