Ekologiškos spanguolių sultys BIOTTA, 500 ml
Laukinės kalnų spanguolės ir jų auginamos giminaitės susijungia šiose sultyse. Į butelį patenka tik geriausios ekologiškos uogos, o laukinės kalnų spanguolės atsargiai renkamos rankomis. Spanguolių sultys sumaišytos su beržo lapų arbata, gaunamas visapusiškai skanios sultys, kurios ne tik skaniai skamba, bet ir yra naudingos sveikatai. Spanguolės yra vertinamos dėl daugelio teigiamų savybių.
Fermentacijos procesas leidžia maistui ilgiau išlikti tinkamu vartoti saugiai. Lactobacillus bakterijos yra ant visų augalų paviršiaus ir turi gebėjimą paversti cukrus į pieno rūgštį. Šios bakterijos greitai ir lengvai paverčia laktozę ar kitus cukrus į pieno rūgštį, kuri yra natūralus konservantas, slopinantis kenksmingų bakterijų augimą.
Be konservavimo privalumų, laktofermentacija taip pat padidina arba išlaiko fermentuoto maisto vitaminų ir fermentų lygį, taip pat pagerina jo virškinamumą.
Biotta švelnus pasteurizavimo metodas sultis sušildo greitai esant žemesnei temperatūrai, o paskui jas nedelsiant atvėsina, leidžiant išsaugoti daugiau maistinių medžiagų, tuo pačiu naikinant kenksmingus patogenus, pavyzdžiui, E. coli. Kuo ilgesnis pasteurizavimo procesas ir aukštesnė temperatūra, tuo didesnė žala sultims ir jose esantiems vitaminams. Biotta sultys pasteurizuojamos esant vidutinei temperatūrai 92° C, tuo tarpu daugelis kitų sulčių sterilizuojamos esant daugiau nei 121° C.
Nepasteurizuotos sultys turi trumpesnį galiojimo laiką ir yra labiau linkusios užsikrėsti kenksmingais mikroorganizmais.
Patiekimas:
Gerai suplakite.
Atidarius laikyti šaldytuve.
Kad būtų geriausios kokybės ir šviežumo, sunaudokite per 7 dienas nuo atidarymo.