Ekologiški tirpieji avižiniai sausainiai FLEUR ALPINE, nuo 9 mėnesių, 120 g

3.35

Kilmės šalis: Belgija
Produkto kodas: 400248 Kategorija: , Žyma:
    Aprašymas

    Avižiniai pilno grūdo ekologiški sausainiai FLEUR ALPINE, nuo 9 mėnesių, su glitimu.

    • Pagaminti iš pilno grūdo miltų;
    • Be palmių aliejaus;
    • Sausainių kepimui naudojami saulėgrąžų ir kakavos aliejus;
    • Ekologiškas produktas;

    Švelnaus javų skonio ir aromato, saikingai saldūs sausainiai. Traškūs, vidutinio tvirtumo konsistencijos.
    Sausainių dydis ir forma sukurti mažoms rankytėms – vaikai greitai išmoks patys juos laikyti ir valgyti.
    Tirpiuosius sausainius galima naudoti kaip paruoštą produktą arba kaip košės pagrindą.

    Vartoti tik prižiūrint suaugusiems.

    Alergenai: sudėtyje yra kiaušinių, glitimo turinčių javų, pieno ir jo produktų. Gali būti sojos ir riešutų pėdsakų. Prieš pradėdami vartoti sausainius, pasikonsultuokite su gydytoju.

    Košės paruošimui reikės:

    1. Virintą pieną, vandenį ar sultis pakaitinkite iki 70–85 °C;
    2. Ištirpinkite 2 sausainius 100 ml skysčio;
    3. Kruopščiai išmaišykite.

    Sudedamosios dalys

    Sudedamosios dalys: pilno grūdo AVIŽŲ miltai* (35 %), nerafinuotas cukranendrių cukrus*, pilno grūdo kviečių miltai*, augaliniai aliejai (saulėgrąžų, kakavos)*, KIAUŠINIAI*, ryžių miltai*, nugriebto pieno milteliai*, mineralai (kalcio karbonatas, magnio karbonatas), tešlos kildymo medžiagos (natrio hidrokarbonatas), natūrali Burbono vanilės kvapioji medžiaga*, antioksidantas (tokoferolio prisotintas ekstraktas), vitaminas B1.

    Maistinė vertė

    Energinė vertė 1743 kJ/ 403 kcal

    Riebalai – 11,8 g

    - iš jų sočiųjų riebalų – 2,4 g

    Angliavandeniai – 65,1 g

    - iš jų cukrų – 26 g

    Skaidulinės medžiagos – 5,8 g

    Baltymai – 9 g

    Druska – 0,01 g

    Vitaminas B1 – 0,5 mg
    Kalcis - 332 mg
    Magnis - 61 mg
    Druskos kiekį nulemia tik natūraliai produkte esantis natris.

    Laikymo sąlygos

    Laikymo sąlygos: laikykite sausoje, vėsioje vietoje, žemesnėje nei +25 °C temperatūroje, santykinė drėgmė turėtų būti žemesnė nei 75 %.
    Atidarytą sausainių porciją, skirtą vaikų mitybai, rekomenduojame suvartoti per 24 valandas.
    Netinkamas sausainių paruošimas, laikymas ir vartojimas gali pakenkti kūdikio sveikatai.