Ekologiška Peruvinė pipirnė (maca), želatinizuota, kapsulėse 500 mg

Nuo 6.00

Peruvinės pipirnės (maca) kapsulės yra puikus enerigijos šaltinis aktyviems žmonėms

Kilmės šalis: Peru

Geriausias iki: 2026 08 17

Produkto kodas: 140084 Kategorija: , Žyma: ,
Aprašymas

„Andų supermaistu“ praminta Maka yra populiari tarp Peru Andų vietinių gyventojų. Pavasarį auginama maka yra maža šakninė daržovė iš Maca augalo, auginama daugiau nei 3500 metrų aukštyje. Tradiciškai įtraukta į vietinių gyventojų mitybą, maka šaknis tapo šiuolaikiniu „supermaistu“. Maka turi sodrų salyklo skonį, kuris puikiai dera su kakava, kitu „supermaistu“. Šios šaknies milteliuose gausu vitaminų, mineralų, skaidulų.

Želatinizacija reiškia temperatūros taikymą, kad būtų suardytos krakmolo grandinės – dėl šio proceso unikalios makos hormonų pusiausvyros fitocheminės medžiagos tampa labiau biologiškai prieinamos (lengviau virškinamos organizmo). Želatinizuotos maca šaknys atvėsinamos ir sumalamos. Želatinizuoti Maca Root milteliai vis dar yra 100% gryna maca, tačiau jie yra labiau koncentruoti nei neapdoroti maka šaknų milteliai, nes dalis drėgmės pašalinama želatinizacijos proceso metu.

Vartojimas: iki 6 kapsulių per dieną

Čia pateikiama informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija.
Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.

Sudedamosios dalys

Ekologiški Maca milteliai, hidroksipropilo metilceliuliozė (HPMC), hipromelozė

Maistinė vertė

Energinė vertė: 1366 kJ / 324 kcal
Riebalai: 1 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,3 g
nesočiųjų riebalų rūgščių: 0,2 g
polinesočiųjų: 0,5
Angliavandeniai: 57,5 g
iš kurių cukrų: 26,8 g
Skaidulinės medžiagos: 20,5 g
Baltymai: 11 g
Druska: 0 g
Vitaminas B6: 0,3 mg

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.