Shoyu padažui būdingas lengvas alkoholinis poskonis – tai KVIEČIŲ fermentacijos rezultatas. Todėl tinka ilgesniam gaminimui, geriausia dėti valgio ruošimo pabaigoje, kad padažas neprarastų jam būdingo aromato. Shoyu puikiai dera su raugintais agurkais, wok patiekalais, ryžiais, makaronais, sušiais, sashimi ir troškintomis daržovėmis. Pasterizuotas produktas
Ekologiškas sojų padažas švelnus SHOYU 250 ml (Lima)
5.80€
Aprašymas
Sudedamosios dalys
vanduo, SOJOS*, KVIEČIAI*, jūros druska, alkoholis*, Aspergillus oryzae (*ekologiški ingredientai)
Maistinė vertė
Energinė vertė - 315 kJ / 75 kcal
Riebalai - 0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių - 0 g
Angliavandeniai - 4,9 g
iš kurių cukrų - 1,5 g
skaidulos - 0,9 g
Baltymai - 9,6 g
druska - 14 g
Laikymo sąlygos
Atidarius laikyti ne aukštesnėje kaip. 7°C ir suvartoti per 2 mėnesius.
Užsisakyk naujienlaiškį ir gauk 10% nuolaidą pirmam apsipirkimui
Bus naudojama laikantis mūsų Privatumo politikos
Apie nuolaidų taikymą skaityti Lojalumo programa