Ekologiškos geltonosios garstyčios sėklos
Geltonųjų garstyčių sėklos siūlo įvairiapusį naudojimą kulinarijoje. Šiose mažose sėklose taip pat gausu maistinių medžiagų, todėl jos yra vertingas jūsų dietos priedas.
Vienas iš pagrindinių jų privalumų yra didelis antioksidantų, tokių kaip selenas ir flavonoidai, kiekis, kurie padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos ir mažina lėtinių ligų riziką.
Geltonųjų garstyčių sėklose taip pat yra būtinų mineralų, tokių kaip magnis ir fosforas, kurie yra labai svarbūs kaulų sveikatai ir raumenų funkcijai palaikyti.
Virtuvėje geltonos garstyčių sėklos yra pagrindinis ingredientas gaminant tradicinius garstyčių pagardus. Sumaltos į miltelius, pagaminkite pastą su actu ir prieskoniais.
Tačiau šios sėklos neapsiriboja vien pagardais. Jos suteikia puikų riešutų skonį ir subtilų aštrumą, pikantiškumo. todėl naudojamos marinuojant ir salotų padažuose.
Be to, garstyčių sėklos gali pagerinti įvairių patiekalų, įskaitant karius, sriubas ir keptas daržoves, aromatą ir skonį.
Dėl jų universalumo ir galimos naudos sveikatai geltonųjų garstyčių sėklos yra vertinga sudedamoji dalis jūsų virtuvėje ir dėl skonio, ir dėl maistinių medžiagų.
PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija. Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.