Ekologiškų sojos baltymų milteliai (izoliatas, 90% baltymų)
Sojų baltymų milteliai išpopuliarėjo kaip vertingas maisto papildas, turintis daug naudos sveikatai. Šis augalinės kilmės baltymų šaltinis yra žinomas dėl savo pilno aminorūgščių profilio, todėl jis yra idealus pasirinkimas vegetarams ir veganams, norintiems patenkinti savo baltymų poreikius. Be baltymų kiekio, sojos baltymų milteliai turi papildomų privalumų. Juose natūraliai mažai sočiųjų riebalų, sojos baltymuose yra izoflavonų – augalinių junginių, kurie susilaukė dėmesio dėl galimo menopauzės simptomų palengvinimo ir tam tikrų lėtinių ligų rizikos mažinimo. Sojų baltymų milteliai gali būti galingas jūsų dietos papildymas, padedantis atstatyti raumenis, valdyti svorį ir pagerinti bendrą savijautą.
Naudojimas
Vienas populiariausių jų panaudojimo būdų yra baltymų kokteiliai, patogus būdas padidinti kasdienį baltymų kiekį.
Jie taip pat gali būti dedami į kepinius, pvz., bandeles ar baltymų batonėlius, padidinant jų maistinę vertę ir paversdami juos sočiu užkandžiu.
Be to, sojos baltymų miltelius galima įmaišyti į košes, jogurtą ar dribsnius.
PASTABA. Čia pateikta informacija negali būti interpretuojama kaip gydymo ar kitokio pobūdžio sveikatos klausimų sprendimo rekomendacija. Raginame sprendimus, susijusius su asmenine sveikata, priimti asmeniškai, įvertinus įvairius informacijos šaltinius.