Gardu ir itin sveika, išbandyk ir pamėgs visa šeima, nuo mažiausio iki didžiausio!
Lukštentose kanapių sėklose yra idealus omega 6 ir omega 3 riebiųjų rūgščių santykis. Iš kanapių sėklų žmogaus organizmas įsisavina omega 6 ir omega 3 riebiąsias rūgštis, baltymus, vitaminus A, E, D ir didžiąją dalį B grupės vitaminų, natrio, kalcio, dietinių skaidulų ir geležies.
Kanapių sėklomis galite gardinti košes, salotas, berti kepant duoną ar sausinius, gaminti kanapių pieną ir kanapinę druską.
Kanapinę druską galite pasigaminti sėklas lengvai paskrudinę kelias minutes ant keptuvės be riebalų, kol pradeda sklisti malonus kvapas, tada sumalti kavamale ar sugrūsti, įbėrus nedidelį kiekį pasirinktos druskos (pagal skonį).